Μεσημεριανό σου σου

foti2

Ελένη Φώτη

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και μεγάλωσε στο Αθαμάνιο Άρτας από το οποίο και κατάγεται. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού στον οποίο και δραστηριοποιείται τα τελευταία 7 χρονια με live εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά. Παράλληλα σπούδασε στο ωδείο Άρτας κλασικο πιάνο, ανωτάτα θεωρητικα και σύγχρονο τραγούδι στο εθνικό ωδείο Αθηνών. Στα 17 της όπου έφυγε για Αθήνα σπούδασε δύο χρόνια μουσική τεχνολογία με εξειδίκευση στον τομέα του ραδιοφώνου κάνοντας την πρακτική της άσκηση στα στούντιο της ραδιοτηλεόρασης ΕΡΤ. Μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στην πόλη της Άρτας για να σπουδάσει στο τμήμα μουσικών σπουδών όπου βρίσκεται στο 4 έτος φοίτησης της.
Η δεύτερη μου αγάπη είναι το ραδιόφωνο και για αυτό αποφάσισα μετά από αρκετά χρόνια να επιστρέψω πίσω από τα ραδιοφωνικά μικρόφωνα που αλλού; Στον powerfm. Η πρώτη μου επαφή έγινε στον orange radio στην πόλη της Άρτας στα 17 μου χρόνια με την εκπομπή “Βραδινές ανησυχίες” και μετέπειτα στα στούντιο της σχολής μου, στο ΑΚΜΗ web radio.
Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να βλέπω ταινίες, σειρές, να γυμνάζομαι να ακούω πολύ ραδιόφωνο γενικότερα μουσική, αγαπώ όλα τα είδη μουσικής και φυσικά να τραγουδάω.